Dagens låt! rolig:D

Hedersord!

aa nu ska jag skärma mig och ha lite mer tid me bloggen:) Men idag i allafall så är alltid söndagarna sega hoss mig och inte hade man ork att vara glad eller att...ja att göra något helt enkelt! i mon drar man kanske till Kristiansstad och på Tisdag bär det av till kumla:P Men där ska jag förstår blogga MYCKET för det kommer hända en hel del med Adrienn och mig. Badhuset och örebro och shoppa skiten ur oss;) längtar som in i men nu ska man packa lite.

Dagens låt!

Bio time!

Ja anna sov då över tills idag och kul var det!:) Senare på kvällen runt 7 så skulle vi till bion och kolla på i rymden finns inga känslor. och jag kan säga att dte var as rolig hahaX) måste ju helt klart köpa den och varför inte kolla på den igen;). Men först så åt vi då Kebabtallrik. It was a wonderful day;)

i like him:S

Här kommer då gårdagens låt!

gårdagens nöje!

ja nu var man oaktiv igen och man undrar om man kanske ska lägga ner sin blogg. men man har i allafall varit med anna efter skolan och vi bestämde då att vi skulle kolla på en viss film som heter eclipse. och inte ska detta vara i biosalen utan i simhallen. haha vi tyckte det lät skoj så vi stack dit vid fem igår. såklart visste jag att vi skulle frysa som in i och visst gjorde vi det haha! och efter en timme i vattnet och kollande blev jag förskyld och mina händer var russiga. sen vid ungefär elva på kvällen så gick vi på napoli och åt pizza. vid ett fick vi en bra sömn:P
ps. kommer lägga in gårdagens låt! så småningom

Dagens låt!

Orkar ej!

Ja man har varit oaktiv på sistone för man har så fruuuktansvärt i sin skalle. Men fick i allafall min gitarr igår och kommer ta bild på den sen men nu ska man dricka te och sörja...Hänt en sak men det behöver vi inte skriva upp här. I morgon ska det i allafall bli skola och lite glad är man för att få se sina friends igen:) Och så ska man ändå troligtvis nog inte åka till stockholm i morgon som man bestämd men en annan dag blir det. Eller? aja ska kanske lägga mig nu vet ej mår piss så ha det bra nu dagens låt kommer in snart. jag lovar den e bra;)

Girls and shoes=<3

Ja nu fick man sina efterlängtade skor. Som man längtat! Kommer kanske gå med dem redan i morgon om det inte är regningt. Men nu ligger man i allafall och sjukar och har sketa ont i halsen:S Kan knappt prata så man får nästan använda papper och penna hahaX) Och inte hjälper med men halstablett eller hostmedicin som man hostar. Kanske blir det ingen skoldag i morgon heller...det får man se på morgonen i morgon. Hösten är ibland för jävlig när man kämpar mot sjukan för fullt:/ Ska kanske till min syrra lite senare idag och får se vad det blir för kul där.

Dagens låt!

i am a sick girl!:S

Ja nu vaknade man med värsta ont i halsen! GAAH!! Inte en sjuk dag till snälla, har typ varit det i 2 veckor nu fast i skolan då. Ibland går vintern mig på nerverna för man blir ALLTID sjuk på hösten eller vintern:/. Fast blir nog skola i morgon. Tänkte sticka ner till apoteket och köpa halstablett sen.

Men nu tar man ett glas med te och sen blir det att kolla på en romatisk film..med mig självX)

Ha det vra så länge mer inlägg kommer sen

Hiss eller hiss;P

Hiss eller diss på dessa hår? Ett stort hiss av mig! Och vilken är snyggast? Tycker i längst ner till vänster;P

Sen dag

Ja nu var det en sån där sen och seg dag.. speciellt när spanska läraren sa att man hade fått kvarsittning i 10 minuter:S orkade inte med detta! Men man var i alla fall med Hanna i går och så var man väldigt oaktiv. Så jag sätter ut gårdagens låt idag och dagen låt kommer in senare ikväll eller på dagen. Förresten sätter nog in den här;P
Här kommer den då:

Dagens låt!

Go kväll:)

Yes nu kör då filmkvällen igång med släkten;P vi hittade ett par bra filmer och så bra recept som jag hann laga innan vi gick:) MUMSS säger jag själv. Asså muffins med glasyr är det godaste jag vet! Hoppas själv de tycker om mina och att vi får en mysig och bra kväll. Hinner kanske inte sätta ut Dagens låt men ska försöka. Glömde det men den ska försöka komma upp nån gång under kvällen. Lägger upp bilder nu och mer kommer troligtvis i mon:) ps. myskvällen flyttad till syrra^^

:)


Ge mig tips:O

Släkten ska komma hit ikväll och jag måste ha bra tips på vad man kan laga för sötsaker^^ Jag är dålig på komma på saker men i måste ju ha något. Egentligen sa de inget om att vi ska laga något men i och med att det är filmkväll måste man ju ha något i sin mun;P Speciellt en åttaåring som är hungrig hela tiden^^  och om ni kan ge några filmtips med? Skulle va toppen! Det enda vi kommit på för film är The hangover...ja den är ju bra men vill gärna se mer än bara den. Haha nu när man kollat på den säkert 10000+ gångerX)



Hej alla!:)

Hej ajja söta blogg läsare:) Man vaknade nu då och så fick man ett sms från gitrrbutiken man beställt en svart akustisk gitarr ifrån att den kommer inte komma förens om 2 HELA veckor:S Tror dem verkligen att jag orkar vänta så länge?! Men men ska försöka i allafall.

Så när man kollade ut genom fönstret hade det snöat igen. Lite glad blev man i allafall:) Pulka? haha nejX) så mkt är det inte. Så det blev i allafall bestämt idag att man ska köpa dem här skorna på internet och jag tycker dem är läckra;P



Dagens låt!

Vem e hetast?;)

Drake Bell till vänster och Justin bieber till höger.

Ja vilken tycker ni?;)

Hemma!

Hej igen alla söta bloggläsare:) Nu har man då beställt en svart akustisk gitarr. Snacka om vad man e glad:D Fast det är synd att det tar hela 2 veckor och en dag innan den kommer:/ men men man får väll hålla ut. Har försökt att sätta in en banner men vet ej i tusan hur man gör:S skulle behöva er hjälp nu.

Fick en tanke av att man vill ha en iphone nu! haha ja man kanske är efter eller?X) Liksom har har alltid velat ha en men men såklart är det ett nej:( men hoppas tomten lyssnar på ens önskan och att den går i uppfyllelse:)

Go morron:)

Japp det är sant..man vaknade nu kl 13.00! Efter ett stort sjatande så ska man kolla på gitarrer och kanske köpa en. Så snart ska man då iväg till Robert och kolla på datan. Tänkte mig en svart eller en mörk. Har ni tips kanske på någon eller vad man kan köpa bra och billiga?:) Tacksam för svar.

Frukosten var inte värsta höjdaren för gröten brände man upp hahaXD Det ska nog bättre nästa gång...hoppas jag. Men nu ska man dra ha det bra så länge!

Idol 2010!

Nu körs ett nytt avsnitt igen! Och mys ska de bli ofc. Så man tar fram en stooor skål så myyckkeet chips får plats:) och man ska ej glömma läsken. Vill absolut inte missa när Daniel gör sin stora stund! Han e väll ändå för söt och för bra. Ringer in för fullt varje dag för att Daniel ska gå vidare. Han e MIN prins;) Har ni hittar er favorit än? Isåfall vem?

Dagens låt!

Never shout never (Christopher Drew) Bigcity dreams

 

Go dag:)

Hemma nu från denna korta men jobbiga skoldag. Alltid seg på skolan med fredagar:/ speciellt när ALLA bara springer och skriker som galningar. Och vi är andra är trötta och har huvudvärk! Fast skönt med helg nu. Ska sätta ut Dagens blogg idag så om ni vill vara med ska ni bara följa mig på bloglovin. Då är ni med! Väljer ut när det är många som ansök. Så tiden blir KANSKE 9....hoppas det blir många.

Dagens låt!

Vampire diaries time again

Yes idag kl 20.00 kör ett till avsnitt av vampires diaries. men jag ska gå nu för att hinna poppa popcorn och ducha:P det ska bli en mys kväll...med mig själv:/

Har några frågor:

Vem e snyggast?

Vem är bäst på att skådespela

Skulle ni vilja vara med i den?


Själv tycker jag att Stefan är snyggast. Han ni sett han! Han liknar verkligen en stilig vampyr.

Som bäst på att skådespela är faktiskt Damon. Han är väldigt rolig men ändå mystisk och het.

Jag skulle absolut vilja vara med!

Vinnaren!

Ni vet nog redan vem som har vunnit dagen blogg och det är ju Johanna.
Men tänkte sätta ut en bild på henns blogg så ni kan se lite av den

TRyck på bilden för att komma till hennes blogg.

Kel kel och kel.

Nu hade man lust att inte vara så sur längre. Fast man har ju ont i magen så det kanske är lite svårt då. Men jag ska iallafall keelaa med Bob nu;) HANS nya namn efter när jag och min kompis hade sett att det var en...kille! Jag som trodde att det var en tjej men men en kille TILL funkar väll. Tog en bild nu. Han e väll söt?:)

Dagens blogg!

Nu kör jag igång bloggens första dagens blogg tävling:)
Lycka till!
PS. FÖR ATT VARA MED SKA NI BARA FÄLJA MIG PÅ BLOGLOVIN<3


VINNAREN ÄR:
JOHANNA
http://jjohhannnaa.blogg.se/


Matdags;)

Nu så har man ätit lite kebabpizza:P Det kallar jag stark sås! Men den var i allafall jättegod. Blev inte mycket kvar som synd för. Det var den siista biten:/ Men ska ner sen till katrins och köpa mer;)

Tips på låt!

Ni vet att varje dag har jag något som heter dagens blogg. Så jag undrar om ni kanske har tips? isåfall skriv det så skulle jag bli väldigt tacksam:)




Första snön!!

Nu när man vakna så kollade man ut genom fönstret och lite bländad blev man. Efterson den första snön till olofström hade kommit! Det var inte för lite eller för mycket utan lagom för mig i allafall. Nu ska man akta sig så inte småbarnen kastar snöbollar på en;) fast man är då fortfarande sjuk så man slipper det..kanske. Här kommer en bild i alllafall

Godnatt sweden:)

Godnatt alla läsare! En sista låt sen bär det av till drömarnas land. Mer bilder och inlägg kommer i morgon. orkar inte skriva mer för är så himla trött

Dagens låt!

 

Ny blogg!:)

Ja nu har man kört igång igen med bloggandet. Vissa kanske känner igen mig som Pressy fast på den bloggen har jag just nu slutat att blogga. Tänker satsa på en ny blogg...igen. En vanlig onsdag för mig. Ja bortsett från att man har ont i ryggen och förskyld. Känns som man har sträck hela ryggen:S. Vi har kanske sagt så att vi ska till doktorn och se om han kan undersöka min rygg. Fast jag hatar det! Inte bara för den gamla lukten utan också för deras kalla händer! Liksom alla läkare jag varit hoss har så fruktansvärt kalla händer:O! Kallblodiga? haha! Men nu så ska man kolla på Eclipse filmen som man äntligen har fått hem. Ha det bra!


RSS 2.0